Het bureau

De bouwplannen van Rico zijn te herkennen aan de heldere vormen, duidelijke routing met zichtlijnen en een verfijnde detaillering. Of het nu om een verbouwing of een nieuwbouwproject gaat, Rico kan opdrachtgevers begeleiden vanaf een eerste idee tot en met de uitvoering. De werkzaamheden zijn verdeeld in verschillende fases. Rico biedt bouwbegeleiding als mogelijkheid tijdens de uitvoering en daarmee bieden we net dat beetje extra om tot het gewenste eindresultaat te komen.

  • Van idee tot en met de uitvoering

  • Bouwplannen met heldere vorm, duidelijke routing met zichtlijnen en een verfijnde detaillering

  • Bouwbegeleiding als mogelijkheid tijdens de uitvoering

Even voorstellen

Rico Kastelijn

Voordat Rico zijn kantoor startte, deed hij 7 jaar ervaring op bij een architectenbureau. Rico ziet het als een uitdaging om voor iedere opdrachtgever een uniek ontwerp te bedenken en vindt het belangrijk om een project tot in detail voor te bereiden. Een kwalitatief goede uitwerking in de voorbereiding komt altijd ten goede tijdens de uitvoering. 

Door zijn ervaring als technisch ontwerper heeft Rico brede kennis van producten, materialen en installaties. Hierdoor is Rico in staat om zowel opdrachtgevers als de uitvoerende partij te voorzien van informatie om zo samen tot het gewenste eindresultaat te komen.

CONTACT

Onze opdrachtgevers

Dit zeggen onze opdrachtgevers.

Over Rico Kastelijn

“Snelle service en zeer meedenkend / inleven wat de klant graag wil . Korte lijntjes en duidelijke uitleg . Je hebt een zeer mooi “visitekaartje” afgeleverd aan de doorgaande weg in Geffen. Onze dank hiervoor .”

Sharon van Grinsven