Het bureau

De bouwplannen van Rico zijn te herkennen aan de heldere vormen, duidelijke routing met zichtlijnen en een verfijnde detaillering. Of het nu om een verbouwing of een nieuwbouwproject gaat, Rico kan opdrachtgevers begeleiden vanaf een eerste idee tot en met de uitvoering. De werkzaamheden zijn verdeeld in verschillende fases. Rico biedt bouwbegeleiding als mogelijkheid tijdens de uitvoering en daarmee bieden we net dat beetje extra om tot het gewenste eindresultaat te komen.

  • Van idee tot en met de uitvoering

  • Bouwplannen met heldere vorm, duidelijke routing met zichtlijnen en een verfijnde detaillering

  • Bouwbegeleiding als mogelijkheid tijdens de uitvoering

Even voorstellen

Rico Kastelijn

Voordat Rico zijn kantoor startte, deed hij 7 jaar ervaring op bij een architectenbureau. Rico ziet het als een uitdaging om voor iedere opdrachtgever een uniek ontwerp te bedenken en vindt het belangrijk om een project tot in detail voor te bereiden. Een kwalitatief goede uitwerking in de voorbereiding komt altijd ten goede tijdens de uitvoering. 

Door zijn ervaring als technisch ontwerper heeft Rico brede kennis van producten, materialen en installaties. Hierdoor is Rico in staat om zowel opdrachtgevers als de uitvoerende partij te voorzien van informatie om zo samen tot het gewenste eindresultaat te komen.

CONTACT

Onze opdrachtgevers

Dit zeggen onze opdrachtgevers.

Over Rico Kastelijn

“Rico heeft als bouwbegeleider bij ons een hoop stress weggenomen. Hij is verreweg de persoon waarop ik het meest kon bouwen tijdens onze nieuwbouw. Hij kent en verdedigt mijn belangen, kent de lijnen naar de aannemers en verstaat zijn vak.

Ik ga nooooooooit meer opnieuw een huis bouwen, maar als ik het zou doen, dan met Rico!”

Angelo van der Sijpt

“Snelle service en zeer meedenkend / inleven wat de klant graag wil . Korte lijntjes en duidelijke uitleg . Je hebt een zeer mooi “visitekaartje” afgeleverd aan de doorgaande weg in Geffen. Onze dank hiervoor .”

Sharon van Grinsven

“In 2021 wilde wij gaan verhuizen van Vlijmen naar Vinkel en al snel hadden we een leuk stukje grond gevonden. Zelf gingen we druk aan het tekenen want het moest wel een “zelf” ontworpen huis worden. Nadat we ongeveer wisten wat we wilde zijn we naar “grote” bedrijven gegaan die ontwerpen en bouwen. Maar er was geen klik en er werd niet echt geluisterd naar wat wij wilde.
Toen kwamen we bij Rico. De klik was er meteen en Rico luisterde ook goed naar onze wensen ( hij heeft er zelfs voor gezorgd dat de kast die mee moest verhuizen een mooie plek kreeg😀). De keuze voor Rico was dus snel gemaakt en samen met aannemer Roel vd Heijden (ook uit Vinkel) is ons droomhuis gebouwd.
Dank je wel Rico.”

Marjan Van Der Kooy